Hyra skylift i Salbohed

Annons:
Hyra skylift av högsta kvalité i Salbohed - hitta alla företag som hyr ut skylifts i Salbohed samlade här. Om du bor i eller i närheten av Salbohed och behöver hyra skylift så hittar du de bästa företagen som erbjuder detta i Salbohed här. Skyliftar kommer i olika former och storlekar beroende på vad den ska användas för och du kan enkelt hyra en skylift i Salbohed genom att du kontaktar någon av våra 3 olika företag som hyr ut skylifts i Salbohed nedan.
Annons:

Hyr skylift i Salbohed

Nedan hittar du en komplett lista över alla företag som hyr ut skyliftar i Salbohed.

Grimwade Consulting AB
Gussjö 137
733 63 Salbohed


Håckes Plåt Och Entreprenad
Hassmyra 175
733 63 Salbohed


Sörhåks Gramaljer AB
Hassmyra 176
733 63 Salbohed

Annons:

Använda en skylift i Salbohed

Det finns en mängd olika områden där man kan behöva en skylift i Salbohed. Till exempel om du arbetar på höga höjder, med snöröjning eller liknande. Är i behov av att hyra skylift i Salbohed så kan du enkelt komma i kontakt med en uthyrare genom att titta på vår lista ovanför.

Skyliftfakta om orten Salbohed

I Salbohed finns det minst en aktiv firma som hyr ut skyliftar och nedan hittar du allmän information om Salbohed.

Salbohed är en tätort i östra delen av Västerfärnebo socken i Sala kommun. Salbohed ligger vid Badelundaåsen och hade förr exercisplats för Västmanlands regemente (I 18). Även Västmanlands trängkår (T 5) var förlagd till Salbohed under åren 1904-1927. Tidigare (1934) låg här en s.k. sinnesslöanstalt.

Yta: 75,39 hektar
Invånarantal: 259, år 2010

Här kan du lära dig mer om Salbohed ifall du vill veta mer än saker relaterat till skyliftuthyrning i Salbohed.

I Salbohed hittade vi sammanlagt 3 företag att välja mellan om du funderar på att hyra en skylift i Salbohed. Om du inte lyckas hitta ett företag som hyr ut skyliftar i Salbohed så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra företag i Västmanland.
Annons: