Hyra skylift i Farsta

Annons:
Hyra skylift av högsta kvalité i Farsta - hitta alla företag som hyr ut skylifts i Farsta samlade här. Om du bor i eller i närheten av Farsta och behöver hyra skylift så hittar du de bästa företagen som erbjuder detta i Farsta här. Skyliftar kommer i olika former och storlekar beroende på vad den ska användas för och du kan enkelt hyra en skylift i Farsta genom att du kontaktar någon av våra 2 olika företag som hyr ut skylifts i Farsta nedan.
Annons:

Hyr skylift i Farsta

Nedan hittar du en komplett lista över alla företag som hyr ut skyliftar i Farsta.

Camwood
Larsbodav. 55
123 41 Farsta


Tångrings Mobillyft AB
Grönfinksv. 34
123 52 Farsta

Annons:

Använda en skylift i Farsta

Det finns en mängd olika områden där man kan behöva en skylift i Farsta. Till exempel om du arbetar på höga höjder, med snöröjning eller liknande. Är i behov av att hyra skylift i Farsta så kan du enkelt komma i kontakt med en uthyrare genom att titta på vår lista ovanför.

Skyliftfakta om orten Farsta

I Farsta finns det minst en aktiv firma som hyr ut skyliftar och nedan hittar du allmän information om Farsta.

Farsta är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Farsta är belägen cirka åtta kilometer söder om Stockholms innerstad, väster om Nynäsvägen. Stadsdelen gränsar till Hökarängen, Sköndal, Larsboda, Farsta Strand och Fagersjö. Det moderna Farsta började planläggas redan på 1940-talet och byggdes på 1950-talets senare hälft.

Yta: 237 hektar
Invånarantal: 12 673 , år 2012

Här kan du lära dig mer om Farsta ifall du vill veta mer än saker relaterat till skyliftuthyrning i Farsta.

I Farsta hittade vi sammanlagt 2 företag att välja mellan om du funderar på att hyra en skylift i Farsta. Om du inte lyckas hitta ett företag som hyr ut skyliftar i Farsta så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra företag i Stockholm.
Annons: