Hyra skylift i Limhamn

Annons:
Hyra skylift av högsta kvalité i Limhamn - hitta alla företag som hyr ut skylifts i Limhamn samlade här. Om du bor i eller i närheten av Limhamn och behöver hyra skylift så hittar du de bästa företagen som erbjuder detta i Limhamn här. Skyliftar kommer i olika former och storlekar beroende på vad den ska användas för och du kan enkelt hyra en skylift i Limhamn genom att du kontaktar någon av våra 2 olika företag som hyr ut skylifts i Limhamn nedan.
Annons:

Hyr skylift i Limhamn

Nedan hittar du en komplett lista över alla företag som hyr ut skyliftar i Limhamn.

R.M. Mobilkranar HB
Hammars Parkv. 6 B
216 30 Limhamn


Maintain Syd Malmö AB
073 - 392 52 30


Annons:

Använda en skylift i Limhamn

Det finns en mängd olika områden där man kan behöva en skylift i Limhamn. Till exempel om du arbetar på höga höjder, med snöröjning eller liknande. Är i behov av att hyra skylift i Limhamn så kan du enkelt komma i kontakt med en uthyrare genom att titta på vår lista ovanför.

Skyliftfakta om orten Limhamn

I Limhamn finns det minst en aktiv firma som hyr ut skyliftar och nedan hittar du allmän information om Limhamn.

Limhamn är en tidigare ort, senare en stadsdel i Malmö, numera ingående i stadsområde Väster i Malmö. Den tidigare cementtillverkningen och kalkbrytningen som en gång utgjorde grunden för Limhamns expansion är numera nedlagd. Limhamn nämns första gången 1522 (som Limnøhaffuen) och omnämns under 1500-talet i flera danska skrifter.

Yta: 102 hektar
Invånarantal: 5674, år 2010

Här kan du lära dig mer om Limhamn ifall du vill veta mer än saker relaterat till skyliftuthyrning i Limhamn.

I Limhamn hittade vi sammanlagt 2 företag att välja mellan om du funderar på att hyra en skylift i Limhamn. Om du inte lyckas hitta ett företag som hyr ut skyliftar i Limhamn så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra företag i Skåne.
Annons: