Hyra skylift i Billesholm

Annons:
Hyra skylift av högsta kvalité i Billesholm - hitta alla företag som hyr ut skylifts i Billesholm samlade här. Om du bor i eller i närheten av Billesholm och behöver hyra skylift så hittar du de bästa företagen som erbjuder detta i Billesholm här. Skyliftar kommer i olika former och storlekar beroende på vad den ska användas för och du kan enkelt hyra en skylift i Billesholm genom att du kontaktar någon av våra 1 olika företag som hyr ut skylifts i Billesholm nedan.
Annons:

Hyr skylift i Billesholm

Nedan hittar du en komplett lista över alla företag som hyr ut skyliftar i Billesholm.

Mss Safety Systems AB
Schaktsv. 9
267 74 BILLESHOLM

Annons:

Använda en skylift i Billesholm

Det finns en mängd olika områden där man kan behöva en skylift i Billesholm. Till exempel om du arbetar på höga höjder, med snöröjning eller liknande. Är i behov av att hyra skylift i Billesholm så kan du enkelt komma i kontakt med en uthyrare genom att titta på vår lista ovanför.

Skyliftfakta om orten Billesholm

I Billesholm finns det minst en aktiv firma som hyr ut skyliftar och nedan hittar du allmän information om Billesholm.

Billesholm är en tätort i Bjuvs kommun i Skåne län. Förutom gruvindustrin som varit dominerande på denna ort, har det under åren även funnits annan verksamhet. Från 1888 fanns ett tegelbruk på det område där Isover finns i dag. Tegelbruket låg strax söder om gruvschaktet Kapten Berg. Detta bruk lades ner efter en brand 1912.

Yta: 290,72 hektar
Invånarantal: 2910, år 2010

Här kan du lära dig mer om Billesholm ifall du vill veta mer än saker relaterat till skyliftuthyrning i Billesholm.

I Billesholm hittade vi sammanlagt 1 företag att välja mellan om du funderar på att hyra en skylift i Billesholm. Om du inte lyckas hitta ett företag som hyr ut skyliftar i Billesholm så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra företag i Skåne.
Annons: