Hyra skylift i Kalix

Annons:
Hyra skylift av högsta kvalité i Kalix - hitta alla företag som hyr ut skylifts i Kalix samlade här. Om du bor i eller i närheten av Kalix och behöver hyra skylift så hittar du de bästa företagen som erbjuder detta i Kalix här. Skyliftar kommer i olika former och storlekar beroende på vad den ska användas för och du kan enkelt hyra en skylift i Kalix genom att du kontaktar någon av våra 6 olika företag som hyr ut skylifts i Kalix nedan.
Annons:

Hyr skylift i Kalix

Nedan hittar du en komplett lista över alla företag som hyr ut skyliftar i Kalix.

Gammelgårdens Mek Och Marktjänst
Gammelgården 115
952 92 Kalix


Hyrmaskiner, Per-Erik Häggström
Villav. 1
952 61 Kalix


Kalix Last HB
Vassholmsv. 3
952 35 KALIX


Kalix Hembygdsförening
Parkbältesg. 23
952 35 KALIX


Bröd Nilssons Traktortjänst HB
Nyborgsv. 369
952 91 KALIX


L.E Bygg- Rep & Uthyrning ABAnnons:

Använda en skylift i Kalix

Det finns en mängd olika områden där man kan behöva en skylift i Kalix. Till exempel om du arbetar på höga höjder, med snöröjning eller liknande. Är i behov av att hyra skylift i Kalix så kan du enkelt komma i kontakt med en uthyrare genom att titta på vår lista ovanför.

Skyliftfakta om orten Kalix

I Kalix finns det minst en aktiv firma som hyr ut skyliftar och nedan hittar du allmän information om Kalix.

Kalix (i äldre litteratur Calix) är centralort och en tätort i Kalix kommun. Något färre än hälften av kommunens 16 497 invånare (2013) bor i tätorten. Stora privata företag i eller nära tätorten Kalix är Billerud Karlsborg AB (1 mil öster om Kalix), Part AB, Kalix Tele 24 AB och Rolfs Såg och hyvleri AB.

Yta: 757,36 hektar
Invånarantal: 7299, år 2010

Här kan du lära dig mer om Kalix ifall du vill veta mer än saker relaterat till skyliftuthyrning i Kalix.

I Kalix hittade vi sammanlagt 6 företag att välja mellan om du funderar på att hyra en skylift i Kalix. Om du inte lyckas hitta ett företag som hyr ut skyliftar i Kalix så rekommenderar vi att du fortsätter leta efter andra företag i Norrbotten.
Annons: